Αγροτική Επιχείρηση

Συσκευαστήριο – Θεριζοαλωνιστικό & αγροτικό συγκρότημα.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αγροτικών μηχανημάτων και παρελκόμενων για κάθε είδους καλλιέργεια. Ειδικευόμαστε στην καλλιέργεια καλαμποκιού. Διαθέτοντας 2000 στρέμματα στην περιοχή των Λεχαινών και τις γύρω περιοχές, θεωρούμαστε ο μεγαλύτερος καλαμποκαλλιεργητής συμβατικού και βιολογικού καλαμποκιού, που προορίζεται για την κτηνοτροφία. Με δικά μας μέσα γίνεται η καλλιέργεια και η συλλογή του καρπού, καθώς έχουμε δυο θεριζοαλωνιστικές μηχανές και στόλο φορτηγών για τη μεταφορά του καρπού από το χωράφι στο ξηραντήριο.

Επίσης η επιχείρησή μας διαθέτει σιλό αποθήκευσης συνολικής χωρητικότητας 3000 τόνων καθώς και ξηραντήριο. Ο καρπός (είτε ολόκληρος είτε σπαστός ) φεύγει από εμάς προς διάθεση είτε χύμα σε δικά μας φορτηγά, είτε συσκευασμένος καθώς διαθέτουμε και συσκευαστήριο με σύγχρονο σακιαστικό σύστημα.

agrotiki epixeirisi
laser isopedosis

Λέιζερ διάστρωσης χωραφιών:

Παρελκόμενο μηχάνημα σε τρακτέρ μεγάλης ιπποδύναμης. Χρησιμοποιείται για τη διάστρωση γηπέδων και χωραφιών, με σκοπό την κλίση του χωραφιού για την επίτευξη απορροής των υδάτων. Λειτουργεί με λέιζερ GPS, όπου εμείς ορίζουμε την επιθυμητή κλίση εδάφους επί τοις 100.

Ως αγροτική επιχείρηση, διαθέτουμε αγροτικά μηχανήματα
& παρελκόμενα για κάθε είδους καλλιέργεια.
Επικοινωνήστε μαζί μας & ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνία