Περιφράξεις

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

perifraxeis

Η εταιρεία Ektoras Ergon δραστηριοποιείται στο χώρο της περίφραξης και της τοποθέτησης πασσάλων, αναλαμβάνοντας περιφράξεις οικοπέδων, σπιτιών, γηπέδων, φωτοβολταϊκών πάρκων κ.ά.

Με την πολυετή πείρα και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, εγγυόμαστε για την παροχή άμεσων και άριστων αποτελεσμάτων εργασίας. Η ποιότητα κατασκευής και ο χρόνος παράδοσης μάς καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα των περιφράξεων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και κατασκευή περιφράξεων σε φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα πανελλαδικά. Μπορούμε να αναλάβουμε ένα έργο παρέχοντας όλα τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή μιας περίφραξης, όπως: σωλήνες, συρματοπλέγματα, αγκαθωτά πλέγματα, τάπες, πόρτες φωτοβολταϊκών, σωλήνες για κάμερες, σωλήνες για φωτοβολταϊκά πάρκα κ.ά.

Κατασκευάζουμε, επίσης, τα σενάζια στις περιφράξεις και, γενικά, έχουμε για εσάς όλες τις λύσεις σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση οικοπέδων.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιήται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, με εμπειρία τεχνογνωσία και υπευθυνότητα υλοποιούμε παντός τύπου κατασκευές. Αναλαμβάνουμε κατασκευές απο μπετόν και με συγχρονα εργαλεια , βιομηχανικα δαπεδα, σ’όλη την περιφέρεια.

Επίσης αναλαμβάνουμε περιφράξεις οικοπέδων, αγροτεμαχίων και επαγγελματικών χώρων. Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την χρήση των καλύτερων υλικών υλοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας με συνέπεια, υπευθυνότητα στις καλύτερες τιμές.

oikodomikes ergasies

Επικοινωνήστε με την εταιρεία χωματουργικών εργασιών Ektoras Ergon,
στα Λεχαινά Ηλείας, για ανθεκτικές περιφράξεις υψηλής ποιότητας!

Επικοινωνία