Γενικές Εκσκαφές

Εργασίες εκσκαφών σε οποιοδήποτε βάθος & χώρο!

Στην εταιρεία χωματουργικών εργασιών Ektoras Ergon, στα Λεχαινά Ηλείας, διεκπεραιώνουμε επιτυχώς γενικές εκσκαφές παντός τύπου, σε οποιοδήποτε έδαφος! Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας αναλαμβάνουμε μεγάλα και μικρά έργα, όσο απαιτητικά κι αν είναι.

Διαθέτουμε μηχανήματα για εκσκαφές σε περιορισμένους χώρους, πάντα, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Εξειδικευόμαστε σε παντός είδους εκσκαφές, σε φυσικό ή τεχνητό έδαφος και σε οποιοδήποτε βάθος, χάρις στο έμπειρο προσωπικό, το σύγχρονο εξοπλισμό και την πληθώρα ειδικών μηχανημάτων που διαθέτουμε. Έχουμε επενδύσει στην ποιότητα του εταιρικού μας στόλου, ο οποίος αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα για πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

Στην Ektoras Ergon δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αυστηρή τήρηση των κανονισμών ασφαλείας, για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας εκσκαφής. Λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για το προσωπικό μας και την αποφυγή τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν (π.χ. αντιστήριξη των γειτονικών κτισμάτων).

Κατά τη διάρκεια κάθε εκσκαφής χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα ειδικά μηχανήματα από το έμπειρο προσωπικό μας, υπό τη συνεχή και αυστηρή επίβλεψη του αρμόδιου εκάστοτε έργου.

Ειδικότητά μας αποτελούν και οι εκβραχισμοί οικοπέδων, εργασία ιδιαίτερα εξειδικευμένη καθώς απαιτεί άριστο χειρισμό του κατάλληλου εξοπλισμού.

agrotiko-mixanima-ektoras

Εμπιστευθείτε την εταιρεία Ektoras Ergon,
για γενικές εκσκαφές σε φυσικό ή τεχνητό έδαφος.

Επικοινωνία